top of page
Empact - Infosessie BelRAI
Empact - Infosessie BelRAI

di 13 jun

|

Roeselare

Empact - Infosessie BelRAI

Empact, ELZ Westhoek, ELZ Midden WVL en ELZ RITS nodigen u uit voor een infosessie over BelRAI. Het programma focust zich op welke BelRAI instrumenten er bestaan en in welke sectoren ze gebruikt worden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

13 jun 2023, 20:00 – 21:30

Roeselare, Spanjestraat 141, 8800 Roeselare, België

Over het evenement

BelRAI is een wetenschappelijk onderbouwd instrument om de zorgnoden van kwetsbare personen of personen in een complexe zorgsituatie in kaart te brengen. Via BelRAI worden gegevens over de persoon verzameld om zo een totaalbeeld te krijgen over zijn/haar lichamelijk, psychisch en sociaal functioneren. Het helpt de zorgverleners en zorgorganisaties om de juiste beslissingen te nemen en zorg te bieden die aan de noden en wensen van de persoon is aangepast. Ook de verschillende overheden kiezen voor een stapsgewijze implementatie van de BelRAI instrumenten voor alle sectoren van zorg en welzijn. De infosessie wordt gegeven door Charlotte Libbrecht, BelRAI trainer bij BelRAIcare.

Doelgroep: Alle geïnteresseerden in BelRAI binnen de werkingsregio van de organiserende eerstelijnszones: directieleden, stafmedewerkers, leidinggevenden, professional binnen zorg/welzijn, enzovoort.

Meer info en inschrijven

Deel dit evenement

bottom of page