top of page

Wie zijn we?

02.jpg

Liza Van Eenoo

Oprichtster BelRAIcare - BelRAI expert

BelRAIcare is in mei 2017 opgericht door Liza Van Eenoo. Liza is een gedegen BelRAI© expert. Ze heeft haar expertise ontwikkeld bij de KU Leuven waar ze als onderzoeker betrokken was bij allerlei Vlaamse, Federale en Europese BelRAI© projecten in zowel de ouderenzorg als de geestelijke gezondheidszorg. Voordien heeft ze ook enkele jaren gewerkt als thuisverpleegkundige.

Doorheen de jaren is Liza gepassioneerd geraakt door BelRAI©. Ze gelooft heel sterk dat een correct gebruik van de BelRAI© instrumenten leidt tot kwalitatieve zorg op microniveau (de individuele cliënt), mesoniveau (de zorgorganisatie) en macroniveau (gemeenschappen / nationaal). Om aan te tonen dat ze de BelRAI© instrumenten heel erg waardeert en dat ze gelooft dat de BelRAI© instrumenten leiden tot kwalitatieve zorg, is haar slogan ‘Care for BelRAI and BelRAI for care’.

  • LinkedIn
WhatsApp Image 2022-05-10 at 4.24.11 PM.jpeg

Charlotte Libbrecht

Medewerkster BelRAIcare - BelRAI trainer

Charlotte Libbrecht is al jaren gebeten door het multidisciplinair en transdisciplinair werken in de dagelijkse praktijk. Aanvankelijk binnen de ziekenhuissetting, snel ook transmuraal. Charlotte begon de BelRAI© in de praktijk te gebruiken sinds 2018. Ze gelooft sterk in de meerwaarde van de BelRAI© om een holistisch beeld te krijgen van de cliënt en de meerwaarde van het gebruik van de BelRAI© resultaten in het transmuraal multidisciplinair overleg. 
Charlotte is een gecertifieerd BelRAI© trainer sinds 2019. Tijdens haar opleiding werd de BelRAI© passie nog aangewakkerd. Sinds eind 2019 geeft ze verschillende BelRAI© opleidingen. In 2021 werd Charlotte ook op Vlaams niveau geattesteerd.

  • LinkedIn
WhatsApp Image 2022-05-10 at 4.24.11 PM.jpeg

Vera Melotte

Medewerkster BelRAIcare - administratie

Vera werkt achter de schermen voor BelRAIcare. Ze verricht allerlei administratieve taken zoals bijvoorbeeld de aanwezigheidsattesten.

ONS TEAM VERVOEGEN?

BelRAIcare breidt uit en is hiervoor op zoek naar jou!

  • Ben jij gepassioneerd door BelRAI?

  • Denk jij BelRAI's?

  • Ben jij een gecertificeerde BelRAI trainer (of wil je er één worden)?

  • Hou je van opleidingen geven?

  • Werk je op zelfstandige basis?

Zeg je hier overal ‘ja’ op? Dan ben jij diegenen die wij zoeken!

brug3_edited.jpg

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page