top of page
Zoeken

"BelRAI in actie": Noteer de studiedag op 28 mei in je agenda!


Ben je een zorgverlener, een zorgmanager of een huisarts die betrokken is bij de zorg voor ouderen of personen met een zorg- en ondersteuningsnood? Wil je meer weten over hoe je BelRAI kunt gebruiken om de kwaliteit en de continuïteit van de zorg te verbeteren? Dan moet je de studiedag “BelRAI in actie: Van resultaten naar realiteit in het woonzorgleefplan en multidisciplinair overleg (MDO)” zeker in je agenda zetten!


Deze studiedag wordt georganiseerd door #BelRAIcare & #healtium, twee organisaties die zich inzetten voor de implementatie en de optimalisatie van BelRAI.

Tijdens de studiedag leer je hoe je de theoretische kennis van BelRAI kunt omzetten in concrete acties in het woonzorgleefplan voor het welzijn van je bewoners. Je ontwikkelt praktische vaardigheden om de zorg te verbeteren en de samenwerking in het MDO te versterken. Je krijgt ook de kans om ervaringen uit te wisselen met andere zorgprofessionals en experts in het domein.

Kortom: een dag vol waardevolle inzichten en praktische toepassingen!

De studiedag vindt plaats op dinsdag 28 mei.

De locatie wordt nog bepaald op basis van de voorkeuren van de deelnemers. Om ervoor te zorgen dat de locatie aan ieders wensen voldoet, willen we je mening horen! Vul daarom het online formulier in en geef je voorkeur van locatie door.

Let op: dit is nog geen inschrijving, maar een indicatie van je interesse. De inschrijvingen zullen binnenkort opengesteld worden.
Noteer de studiedag “BelRAI in actie: Van resultaten naar realiteit in het woonzorgleefplan en multidisciplinair overleg (MDO)” alvast in je agenda en ontdek hoe je BelRAI optimaal kunt inzetten voor je zorgpraktijk. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze inspirerende dag!

140 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page